shockcup

04.09.2016 - Pozvánka na pátý závod

POZVÁNKA NA
VELKOU CENU MĚSTA KRNOVA 2016

17. a 18. září 2016

5. závod seriálu
BIG SHOCK! CUP 2016
Mistrovství České republiky v off road tech trialu


Příznivci off road tech trialu, vážení návštěvníci,

       dovolte mi, abych Vás pozval na pátý závod letošního již devátého ročníku seriálu BIG SHOCK! CUP 2016 Mistrovství České republiky v off road tech trialu VELKOU CENU MĚSTA KRNOVA 2016.
BIG SHOCK! CUP je seriál amatérských automobilových závodů v terénu. Seriál má dva zásadní cíle:
     1. Organizovat pro kategorii motoristů vlastnící automobily do terénu možnost závodění v lokalitách k tomuto druhu sportu určených. Chceme tak zabránit neorganizovanému ježdění ve volné přírodě a tím přispět k ochraně životního prostředí. Vlastníků vozů off road stále přibývá, ale možností pro ježdění v terénu není mnoho. A to je jeden z důvodů proč tyto závody pořádat.
     2. Závody mají provozně výchovnou hodnotu. Jedná se vlastně o jízdu zručnosti v terénu. Získané zkušenosti v ovládání vozidla mohou účastníci závodu využít v běžném silničním provozu zejména v krizových situacích a za ztížených jízdních podmínek. Zejména volné třídy, které jsou určeny pro širokou veřejnost vlastnící automobily do terénu a chtějí si vyzkoušet svoje schopnosti a schopnosti svých vozů.

      Naší snahou, jako pořadatele seriálu, je vytvořit podmínky pro seriál automobilových závodů se statutem Mistrovství České republiky, který bude finančně dostupný pro širokou veřejnost.
   Přeji účastníkům závodu hodně štěstí a Vám, návštěvníkům závodu a fanouškům offroadů, hodně adrenalinových zážitků a především výbornou zábavu.

Oldřich Janků
ředitel seriálu BIG SHOCK! CUP

záštitu nad závodem převzal
Jan Krkoška
místostarosta města Krnova

více informací k pátému závodu naleznete zde