shockcup

18.11.2018 - Něco z historie seriálu...

Mezi nejúspěšnější účastníky seriálu AGENAS CUP (dříve BIG SHOCK! CUP) Mistrovství České republiky v off road tech trialu, bezesporu patří Vladimír Müller.

Poprvé v seriálu startoval v roce 2009 na prvním závodu v Mohelnici 9. a 10. května 2009 v extra třídě O1 se spolujezdcem Romanem Kocinou. Skončili na třetím místě.


První závod v seriálu a třetí místo pro Vladimíra Müllera (první zprava)

První vítězství v závodu seriálu vybojoval společně s Romanem Kocinou až o rok později v prvním závodu v Mohelnici 8.a 9. května 2010.


Takhle bojoval Valdimír Müller s Romanem Kocinou v Mohelnici v květnu 2010


První první místo v seriálu. 
Vladimír Müller třetí zleva.

Za jedenáct ročníků seriálu AGENAS CUP Mistrovství České republiky v off road tech trialu se odjelo celkem 56 závodů. Vladimír Müller jich absolvoval 41, z toho 40 jako jezdec a jeden jako spolujezdec. Z těch čtyřiceti odjetých závodů jako pilot závodního vozu vyhrál 33 závodů. Neuvěřitelných 28 závodů vyhrál v řadě.
Nejvíce vítězství v jednotlivých závodech ve stejném složení vybojovaly pouze dvě posádky. Opět Vladimír Müller s Romanem Kocinou a Daniel Ollé s Janem Kaspříkem. Shodně vyhrály 19 závodů.


Vladimír Müller to zkrátka umí... Toto předvedl v první sekci posledního závodu ročníku 2015,
VELKÉ CENY OLOMOUCKÉHO KRAJE 2015, která se jela v Mohelnici

Zatím posledním vítězným závodem v seriálu Mistrovství ČR v off road tech trialu pro Vladimíra Müllera byla VELKÁ CENA OLOMOUCKÉHO KRAJE 2016, který se uskutečnil v Javorníku - Horních Hošticích (vice informací k tomuto závodu naleznete zde). 


Zatím poslední vítězství v závodu Vladimíra Müllera (třetí zleva). Velká cena Olomouckého kraje 2016.

Z jedenácti ročníků seriálu AGENAS CUP (dříve BIG SHOCK! CUP) Mistrovství České republiky v off road tech trialu absolvoval Vladimír Müller osm ročníků a z toho získal šest titulů Mistra České republiky v off road tech trialu v extra třídě O1.