shockcup

07.09.2017 - Pozvánka na pátý závod

POZVÁNKA NA PÁTÝ ZÁVOD


VELKOU CENU MĚSTA KRNOVA 2017
16. a 17. září 2017

5. závod seriálu AGENAS CUP 2017 Mistrovství České republiky v off road tech trialu
záštitu nad závodem převzal místostarosta města Krnova Jan Krkoška

Vážení sportovní nadšenci, příznivci automobilového sportu,

jsem velmi pyšný, že naše město už počtvrté může hostit jeden ze závodů seriálu Mistrovství České republiky v off road tech trialu. Tato akce se každoročně stává jedním z vrcholů automobilové sezony v našem regionu a setkává se s velkým zájmem obyvatel Krnova a jeho širokého okolí.
Letošní ročník Mistrovství ČR je jubilejní desátý. A to je důvod jak k poděkování pořadatelům za jejich obětavost, zápal a trpělivost, tak k bilancování a plánům do budoucna, v němž, jak věřím, bude mít Krnov své pevné místo.
Organizátorům mistrovství proto přeji do dalších let mnoho sil a elánu a v nejbližších dvou dnech, které budou trávit u nás, bezproblémový průběh akce, příznivé počasí a početnou diváckou návštěvu. Přání míří také ke všem závodníkům. Přeji jim bezporuchové stroje, radost z jízdy a spokojenost s výkonem, abychom my, kteří přijdeme obdivovat jejich řidičské umění a mimořádné výkony, zažili jako vždy vzrušující sportovní podívanou.

Jan Krkoška
místostarosta města Krnov

Přijměte pozvání na pátý závod letošního ročníku seriálu AGENAS CUP 2017, Mistrovství České republiky v off road tech trialu, VELKOU CENOU MĚSTA KRNOVA 2017, který se uskuteční v Krnově, areálu Off road klubu Krnov, roklině pod letištěm. Průběžné pořadí posádek před pátým závodem si můžete prohlédnout zde. A jak již bývá tradicí, připomeňme si atmosféru loňského závodu v Krnově:

Je před námi pátý závod letošního ročníku seriálu AGENAS CUP 2017. Krnovský závod je po stránce organizační specifický. Organizační informace pro posádky a účastníky závodu naleznete zde
Více informací k pátému závodu naleznete zde